Du skal bruge:
1 spiseske olie
14 røde pølser, skåret i 1cm tynde skiver
3 løg, hakket fint
4 fed hvidløg, hakket fint
3 små chili pebre, hakket fint.
2 dåse hakket tomater
1 dåse tomat pure
1 1/2 spiseske røget paprika
Salt
Friskkværnet sort Kampot peber
Oragano
ca 2 dl mælk
1 1/2 spiseske mel
Varm olien i en gryde med tyk bund ved høj varme.
Tilsæt halvdelen af hvidløgene og chilien og steg kort. Tilsæt løg og steg videre et par minutter.
Tilsæt pølser og bland godt sammen. Tilsæt tomat pure og røget paprika og rør godt rund, put de hakket tomater i, fyld dåsene op med vand og tilsæt det til retten.
Tilsæt resten af hvidløgene, chilien, salt og friskkværnet Kampot peber, lidt oregano og lad det hele simre 20-30 minutter uden låg ved svag varme.
Bland melet med halvdelen af mælken og tilsæt det til retten. Tilsæt resten af mælken og kog retten op.
Smag til.
Imens koges pasta eller spagetti.
Du kan med fordel lave en stor potion af denne ret, den smager endnu bedre efter en dag i køleskabet hvor den er blevet mere stærk grundet chilierne. Retten fryses nemt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar