Der er brugt agavesirup som simpelthen er fantastisk, men hvis du ikke har det, kan du bruge flydende honning. Ligeledes kan du i stedet for sambal oelek bruge frisk chili, men jeg syntes at sambal oelek giver en rigtig god smag.
Du skal bruge:
2 tsk. solbæreddike
2 tsk økologisk agavesirup
2 tsk. Dijon Sennep
1 tsk. sambal oelek
saften af 1/2 lime
friskkværnet salt og sort Kampot peber
Piskes godt sammen og smages til.
Derudover skal du bruge:
2 kyllinge lår.
6 cherrytomater
Afpuds kyllingelårene, og fjern det overflødige fedt.
Varm ovnen til 200 grader.
Læg kyllinge stykkerne i et ildfast fad og fordel marinaden ovenpå. læg cherrytomater ned ved siden af i fadet, og stil det i ovnen i ca 1time, til kyllingen er gennemstegt.
Serveres med grøn salat og hvidløgs flutes.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar