Kyllinglår marineret i solbæreddike og agavesirup13

I lørdags fik jeg en skøn solbæreddike i fødselsdags gave. Og den skal da prøves. Med den i tankerne, blev denne marinade skabt.
Der er brugt agavesirup som simpelthen er fantastisk, men hvis du ikke har det, kan du bruge flydende honning. Ligeledes kan du i stedet for sambal oelek bruge frisk chili, men jeg syntes at sambal oelek giver en rigtig god smag.

Du skal bruge:
2 tsk. solbæreddike
2 tsk økologisk agavesirup
2 tsk. Dijon Sennep
1 tsk. sambal oelek
saften af 1/2 lime
friskkværnet salt og sort Kampot peber
Piskes godt sammen og smages til. 
Derudover skal du bruge:
2 kyllinge lår. 
6 cherrytomater

Afpuds kyllingelårene, og fjern det overflødige fedt. 
Varm ovnen til 200 grader.

Læg kyllinge stykkerne i et ildfast fad og fordel marinaden ovenpå. læg cherrytomater ned ved siden af i fadet, og stil det i ovnen i ca 1time, til kyllingen er gennemstegt.  



Serveres med grøn salat og hvidløgs flutes. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar