Sidst på måneden, må man være lidt kreativ, og bruge hvad man har. Nedenstående blev resultatet, og både veninden og jeg selv, var godt tilfredse.
Svinekoteletter marineret i sennep og agave sirup (2 personer)
Du skal bruge:
1 spiseske sennep
2 spiseske mørk agave sirup
1 spiseske æbleeddike
2 svinekoteletter
Pisk de ovenstående ingredienser godt sammen.
Læg svinekoteletterne heri. Lad dem marinere i 1-2 timer, vend dem en gang undervejs.
Krydr dem med salt og friskkværnet Rød Kampot peber, og steg dem på en varm pande Ca. 5 minutter på hver side.
Ovenbagte rosmarin kartofler
Du skal bruge:
Kartofler (så mange du ønsker)
2-3 fed hvidløg
3 kviste frisk rosmarin
Salt
Friskkværnet sort Kampot peber
oliven olie
Skræl kartoflerne, skær dem i både, og dup dem tørre med køkkenrulle
Pil hvidløg og skær dem i skiver
Hak den friske rosmarin.
Bland olie, hvidløg, rosmarin, salt og sort Kampot peber godt sammen.
Put kartoffelbådene i en pose, hæld marinaden i, og "mos posen" til marinaden er godt fordelt på alle kartofler.
Fordel kartoflerne i et ildfast fad.
Bag dem ved 210 grader i ca. 45 minutter, indtil de er sprøde. Vend dem gerne et par gange undervejs.
Salat:
1 pakke blandet salat
1/2 agurk
100 gram ærter
2 avocadoer
1 granatæble
1 rødløg
nødder og tørret frugter
Vask salaten grundig, og riv den i mindre stykker med dine hænder. Skær agurken i små tern. Hæld kogende vand over ærterne, og lad dem trække i 2 minutter, inden vandet hældes fra. Skær avocadoerne i mundrette stykker, og rødløg i strimler. Fordel granatæble kernerne over salaten sammen med nødder og tørret frugter, og bland det hele godt sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar