Kampot peber smør

Du skal bruge: 

150 gr smør
saften af 1 lime
20 sorte Kampot peber korn
20 hvide Kampot peber korn
20 røde Kampot peber korn
2  fed hvidløg, finthakket.

Knus peberkornene enten i en morter eller med den flade side af en stor grøntsagskniv. Bland peber, hvidløg, limesaft og smør godt sammen. 
Form det til en pølse og pak det ind i staniol.
Placer denne i fryseren og 1 time senere kan du skære de fineste skiver Kampot peber smør, Perfekt til at lægge oven på bøffen eller i den bagte kartoffel.

Smørret kan opbevares i fryseren i et par uger og der skæres skiver af som behov.

3 kommentarer:

  1. Jeg har engang mødt en skør kok i Kampot, der hævdede, at han opfandt dette. Delirious engelsk sind ... Anyway, hvor kan jeg finde denne fantastiske Kampot peber?

    SvarSlet
  2. Ja, hvis man er i Kampot er det jo oplagt at lave retter der indeholder Kampot peber...
    Vil du have den oversat eller klare du selv det?
    Dit danske er blevet meget godt:)

    SvarSlet