Tiger rejer med peber og koriander

Denne ret smager bedst hvis der bruges Kampot peber. Hvis ikke så i det mindste hele peberkorn. 
Det er let at knuse disse på et skærebræt. Med den flade side af en stor grøntsags kniv maser man let kornene til de går i stykker. Ved brug af denne metode får de en fin størrelse, der er perfekt til denne ret.

Du skal bruge: 
1 kg tiger rejer, gerne med hale
3 spsk sukker
3 fed hvidløg, pillet og hakket fint
2 spsk olivenolie
2 tsk sort Kampot peber
2 spsk fiskesauce (kan købes i asiatiske butikker)
1 bdt frisk koriander


Varm en wok over høj varme, tilsæt sukker. Når sukkeret er begyndt at smelte, tilsæt da tiger rejer, hvidløg og olie og steg det i 2 min under konstant omrøring.

Tilsæt derefter Kampot peber, fiskesauce og den friske koriander og bland det hele godt sammen.

Serverer med godt brød enten som forret eller med ris som hovedret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar