Denne marinade er super let og hurtig at lave. Kan man ikke lide koriander kan den udelades.
Du skal bruge:
4 kylling underlår, eller hel kylling skåret i mindre stykker.
1dl solsikkeolie
4 spk ketchup
2 spk Dijon sennep
2 tsk Sambal Oelek
Saften fra 2 lime
1 spiseske palmesukker
1 teske friskkværnet sort Kampot peber
salt
1 bdt frisk koriander, hakket fint
Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til.
Snit små krydser i skindet af kyllingen, og put marinade og kylling i en frysepose.
Lad det hvile i køleskabet mindst 1 time, gerne længere.
Læg kyllingstykkerne i et ovnfast fad med den overskydende marinade oven på.
Steges i ovnen ved 210-220 grader i ca 45 min.
Pensel gerne kyllingen flere gange under stegningen.
Server med bagte kartofler og din foretrukne salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar