Kylling marinade med sambal oelek

Denne marinade er super let og hurtig at lave. Kan man ikke lide koriander kan den udelades. 

Du skal bruge: 
4 kylling underlår, eller hel kylling skåret i mindre stykker.
1dl solsikkeolie
4 spk ketchup
2 spk Dijon sennep
2 tsk Sambal Oelek
Saften fra 2 lime
1 spiseske palmesukker
1 teske friskkværnet sort Kampot peber
salt
1 bdt frisk koriander, hakket fint

Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til. 
Snit små krydser i skindet af kyllingen, og put marinade og kylling i en frysepose. 
Lad det hvile i køleskabet mindst 1 time, gerne længere.
Læg kyllingstykkerne i et ovnfast fad med den overskydende marinade oven på.
Steges i ovnen ved 210-220 grader i ca 45 min.
Pensel gerne kyllingen flere gange under stegningen.

Server med bagte kartofler og din foretrukne salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar