Du skal bruge:
150 gr smør
saften af 1 lime
20 sorte Kampot peber korn
20 hvide Kampot peber korn
20 røde Kampot peber korn
2 fed hvidløg, finthakket.
Knus peberkornene enten i en morter eller med den flade side af en stor grøntsagskniv. Bland peber, hvidløg, limesaft og smør godt sammen.
Form det til en pølse og pak det ind i staniol.
Placer denne i fryseren og 1 time senere kan du skære de fineste skiver Kampot peber smør, Perfekt til at lægge oven på bøffen eller i den bagte kartoffel.
Smørret kan opbevares i fryseren i et par uger og der skæres skiver af som behov.
Jeg har engang mødt en skør kok i Kampot, der hævdede, at han opfandt dette. Delirious engelsk sind ... Anyway, hvor kan jeg finde denne fantastiske Kampot peber?
SvarSletJa, hvis man er i Kampot er det jo oplagt at lave retter der indeholder Kampot peber...
SvarSletVil du have den oversat eller klare du selv det?
Dit danske er blevet meget godt:)
Jeg fandt hjemmesiden: http://distribution.farmlink-cambodia.com/kadode-products.html
SvarSletDet ser ud som de har Kampot Peber!