Græskar suppe13

Du skal bruge:
1/2 Hokaido græskar
1 løg
2 fed hvidløg
1 tørret chilier
3 cm frisk ingefær
Hønse bouillon
Salt
Friskkværnet rød Kampot peber
Olie til stegning

Halver hokaido græskarret og skrab kernerne ud. Skær det i både, og fjern derefter skrællen. Skær det i mindre stykker.  
Rens løg og hvidløg og ingefæren og skær det i mindre stykker. Hak chilien.  
Varm olien i en pande og steg løg, hvidløg, chili og ingefær heri et par minutter. Tilsæt græskarret og steg videre i 5-10 minutter. Hæld hønse bouillonen over, kun lige så det dækker. 
Lad det simre ved svag varme i ca 15 minutter, eller indtil græskarret føles mørt.
Blend det hele med en stavblender og hæld det tilbage i gryden. Smag til sidst til med masser af friskkværnet rød Kampot peber. Den må godt være lidt stærk, det giver varmen :)
Drys evt. sprødstegte bacon tern oven på inden servering, og server med godt brød




Ingen kommentarer:

Send en kommentar