Stegte auberginer med mozzeralle ost tomat og basilikum13


Du skal bruge:
1 aubergine
salt
mel
1 øko æg
1 pose mozerella ost
frisk oregano
sort Kampot peber
4 cherrytomater
frisk basilikum

Skær aubergine i 1 1/2 cm tykke skiver. læg dem i et dørslag og drys med masser af salt. 

Lad det stå og trække i mindst 30 minutter, gerne længere. Vask salten af og tør dem godt med et rent viskestykke.
Vend skriverne, først i mel, derefter i æg.

Steg dem på en pande tilsat olie. Drys den ene side med frisk oregano og friskkværnet sort  Kampot peber inden de vendes og steges videre i yderlige 5-7  minutter. De er færdige når de begynder at blive sprøde.

Læg dem på køkkenrulle for at de overskydende olie kan trække ud.
I et ildfastfad fordeles aubergineskiverne, dernæst stykker af mozerella ost, cherrytomater skåret i både og til sidst frisk basilikum. Bag i ovnen ved 200 grader i 10 minutter indtil osten er smeltet.



Server som tilbehør eller som forret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar