Nachos med guacamole og salsa13

Hvorfor betale i dyre domme for nachos på en restaurant, når du billigt og nemt kan lave det derhjemme ?

Til 2 personer:
1/2 pose naches
Cheddar ost,( havde kun mozarella)
salsa
guacamole

Læg et lag nachos i et ildfast fad. Fordel salsa ovenpå, og drys derefter med reven ost. Gentag processen og afslut med et godt lag ost.

Forvarm ovnen til 220 grader, og grill nachos i 5-7 minutter, intil osten er smeltet.

Guacamole:
2 modne avokadoer
2 fed hvidløg, hakket fint
1 lille rødløg, hakket fint
4 cherry tomater, skåret i små tern
saften af 1/2 lime
Frisk koriander, hakket fint
bland de ovenstående ingredienser sammen og smag til. For at undgå at den bliver mørk, har jeg lært et lille tip af min søster. Efter du har rørt det hele sammen, lægger du en af stenene ned til, dette forhindre at det tager den kedelige mørke farve.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar