Koteletter marineret i sennep og agavesirup, ovenbagte rosmarin kartofler og salat13

Sidst på måneden, må man være lidt kreativ, og bruge hvad man har. Nedenstående blev resultatet, og både veninden og jeg selv, var godt tilfredse.

Svinekoteletter marineret i sennep og agave sirup (2 personer)
Du skal bruge:
1 spiseske sennep
2 spiseske mørk agave sirup
1 spiseske æbleeddike
2 svinekoteletter
Pisk de ovenstående ingredienser godt sammen.
Læg svinekoteletterne heri. Lad dem marinere i 1-2 timer, vend dem en gang undervejs.
Krydr dem med salt og friskkværnet Rød Kampot peber, og steg dem på en varm pande Ca. 5 minutter på hver side.

Ovenbagte rosmarin kartofler
Du skal bruge:
Kartofler (så mange du ønsker)
2-3 fed hvidløg
3 kviste frisk rosmarin
Salt
Friskkværnet sort Kampot peber
oliven olie

Skræl kartoflerne, skær dem i både, og dup dem tørre med køkkenrulle
Pil hvidløg og skær dem i skiver
Hak den  friske rosmarin.

Bland olie, hvidløg, rosmarin, salt og sort Kampot peber godt sammen.
Put kartoffelbådene i en pose, hæld marinaden i, og "mos posen" til marinaden er godt fordelt på alle kartofler.
Fordel kartoflerne i et ildfast fad.

Bag dem ved 210 grader i ca. 45 minutter, indtil de er sprøde. Vend dem gerne et par gange undervejs.

Salat:
1 pakke blandet salat
1/2 agurk
100 gram ærter
2 avocadoer
1 granatæble
1 rødløg
nødder og tørret frugter

Vask salaten grundig, og riv den i mindre stykker med dine hænder. Skær agurken i små tern. Hæld kogende vand over ærterne, og lad dem trække i 2 minutter, inden vandet hældes fra. Skær avocadoerne i mundrette stykker, og rødløg i strimler. Fordel granatæble kernerne over salaten sammen med nødder og tørret frugter, og bland det hele godt sammen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar