Granatæble sorbet13

Du skal bruge:
2 granatæbler
100 gram sukker
150 gram vand
30 gram honning
Saften af 1 lime.
  
Fjern kernerne fra granatæblerne. (husk at fjerne alt det hvide mellem kernerne, det smager bittert) 
Hæld det igennem en si og mos resten så du får alt saften med.
I en gryde varmes vand og sukker og koges igennem i 5 minutter. 
Tilsæt honning og lime. 
Afkøles og blandes med granatæblerne. 
Hæld det hele i en skål, rør rundt, og stil det i fryseren, 
Husk at røre ca hver 30 minut for at undgå is krystaller.

Med en stavblenderen frem, giv kernerne fra granatæblerne en tur, og så hæld dem igennem en si. Pres den resterende masse med en ske, for at få det sidste saft presset ud af dem.
Varm vandet og sukkeret op i en kasserolle, og lad det koge i 4-5 minutter. Hæld glukosesiruppen i, rør rundt, og lad det køle lidt af.
Hæld granatæblesaften i sukkerlagen, og stil det i køleskabet, til det er koldt.

ag stavblenderen frem, giv kernerne fra granatæblerne en tur, og så hæld dem igennem en si. Pres den resterende masse med en ske, for at få det sidste saft presset ud af dem.
Varm vandet og sukkeret op i en kasserolle, og lad det koge i 4-5 minutter. Hæld glukosesiruppen i, rør rundt, og lad det køle lidt af.
Hæld granatæblesaften i sukkerlagen, og stil det i køleskabet, til det er koldt.
Frys massen på din ismaskine (hvis du har en), og spis den med det samme, el

ag stavblenderen frem, giv kernerne fra granatæblerne en tur, og så hæld dem igennem en si. Pres den resterende masse med en ske, for at få det sidste saft presset ud af dem.
Varm vandet og sukkeret op i en kasserolle, og lad det koge i 4-5 minutter. Hæld glukosesiruppen i, rør rundt, og lad det køle lidt af.
Hæld granatæblesaften i sukkerlagen, og stil det i køleskabet, til det er koldt.
Frys massen på din ismaskine (hvis du har en), og spis den med det samme, el

ag stavblenderen frem, giv kernerne fra granatæblerne en tur, og så hæld dem igennem en si. Pres den resterende masse med en ske, for at få det sidste saft presset ud af dem.
Varm vandet og sukkeret op i en kasserolle, og lad det koge i 4-5 minutter. Hæld glukosesiruppen i, rør rundt, og lad det køle lidt af.
Hæld granatæblesaften i sukkerlagen, og stil det i køleskabet, til det er koldt.
Frys massen på din ismaskine (hvis du har en), og spis den med det samme, el

Ingen kommentarer:

Send en kommentar