Champignonsuppe13

Du skal bruge:
500 gram champignon, renset og skåret i skiver
2 fed hvidløg, hakket fint
1 stort løg, skrællet og hakket fint
1 kartoffel, skrællet og skåret i små tern
1 persillerod, renset og skåret i små tern
1/2 liter grøntsagsbouillion
1/4 liter fløde
Salt
Friskkværnet Sort Kampot peber
150 gram bacon i tern
Godt brød

Varm lidt god oliven olie i en gryde og svits løg og hvidløg heri, indtil de er blevet blanke. Tilsæt champignon og steg et par minutter. Tilsæt kartoffel, persillerod, og hæld bouillionen ved og lad det småkoge i ca 15 minutter til grøntsagerne er blevet bløde.
Blend suppen og hæld den tilbage i gryden. 
Tilsæt fløden, kog op i et par minutter, og smag til med salt og masser af friskværnet sort Kampot peber.

Serveres med ristet bacon tern og godt brød

Ingen kommentarer:

Send en kommentar