Stuvet ærter og gulerødder13

Du skal bruge:
4 gulerødder, skrællet og skåret i små tern
250 gram frosne ærter
20 gram smør
2 spiseskeer mel
3 dl grøntsags bouillon
Salt
1/2 teske frisk kværnet Hvid Kampot peber
Friskhakket Persille

Kog gulerødder i grøntsags bouillonen i 3 minutter, tilsæt ærterne og kog med i 2 minutter. Hæld grøntsagerne til afdrypning i en sigte. Smelt smørret i gryden, tilsæt melet og rør godt rundt til alt melet er opsuget. 
Hæld nu grøntsags vandet tilbage lidt efter lidt, mens der piskes godt rundt. Bland grøntsagerne tilbage i sovsen, og lad det koge op et par minutter inden der smages til med  hvid Kampot peber og persille.

Serveres som tilbehør til karbonader, frikadeller eller medister.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar