Så er det tid til at bruge nogle af de dejlige friske krydderurter. Denne marinade er super hurtig at mikse sammen, og kødet skal hvile mindst 2-3 timer, gerne længere.
Du skal bruge:
2 svinekoteller
3 spsk olivenolie
1/2 spiseske balsamico olie
3 spiseske frisk hakket basikikum
3 kviste frisk timrian
1/2 teske friskkværnet sort Kampot peber
3 store røde tomater, skal IKKE puttes i marinaden.
Bland marinaden sammen og hæld den over kødet. Stil det i køleskabet. Vend det gerne et par gange.
Smelt lidt smør på panden og brun koteletterne på hver side og steg dem færdige 4-5 min på hver side, mindre hvis de ikke er så tykke. Pas på ikke at stege dem for lang tid, så bliver de tørre. Tag kødet af panden og hold det varmt.
3 store røde tomater skæres i både og svitses nu på panden, hæld marinaden over og bland det godt. Drys med lidt friskkværnet rød Kampot peber og lidt sukker. Server tomaterne sammen med koteletterne. Server evt pasta eller kartofler til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar