Dampet fiskefilet fyldt med laks og jordbær salat13

Fisk, ja det skulle være så sundt og vi bør spise det et par gange om ugen. Men vi har nok alle en oplevelse med kedelig fisk, en filet der er fyldt med panering og så stegt tør på en pande. Ikke lige det der får os til at længtes efter at spise mere fisk.
Denne her opskrift er nem og lave, og den passer dejligt på en varm sommerdag, hvor maden skal være let samt smage af sommer!
 Du skal bruge:
4 rødspætte fileter
100 gr laks
frisk dild, hakket fint
frisk koriander, hakket fint
frisk persille, hakket fint
friskkværnet hvid Kampot peber
1/2dl hvidvin
20 gr smør
Hak laksen og bland den med krydderier og  hvid Kampot peber
fordel det på fiskefilerne og rul dem tæt sammen, brug evt en tandpind til at holde sammen.
sæt dem i en tykbundet gryde, tilsæt 1/2 dl hvidvin samt 20 gr smør og bring til kogepunktet. Når det koger, sluk for varmen og vent yderligere 5 minutter.

Asparges jordbær salat med rød Kampot peber
1 bdt asparges,bræk og vask aspargesne og kog dem i letsaltet vand i 2 minutter.
rengør jordbær og skær dem i kvarte.
Bland asparges med jordbær og put friskkværnet rød Kampot peber ovenpå. miks godt sammen

Server med nye danske kartofler (så mange du ønsker)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar