BBQ Khmer kebabs med oksekød13

Denne BBQ marinade indeholder frisk citrongræs, skalotteløg løg, hvidløg, soya sauce, palmesukker og ikke mindst Kampot peber. Kødet er i små stykker så vær forsigtig med ikke at stege dem for længe.
Du skal bruge:
1 teske friskkværnet Sort Kampot peber
2 stilke citrongræs, den møre hvide nederste del hakket fint, det grønne kasseres.
3 fed hvidløg, hakket fint
2 skalotteløg, hakket fint
4 spiseskeer soya sauce
2 tesker palmesukker (kan erstattes med honning...)
500 gr mørt oksebøf skåret i 4 cm store stykker.

Bamboo grill spyd, blødgjort i vand i 30 minutter (så brænder de ikke på)

Bland sort Kampot peber, citrongræs, hvidløg og skalotteløg i en morter og kværn det godt til det er en paste. Tilsæt soyasauce og palmesukker og bland godt.
Bland kødet heri, og stil koldt i mindst 1 time, gerne længere.
Put kødet på grill spydene og grill dem i ovnen 5-6 minutter ved 210 grader eller på grillen

Server med syltede grøntsager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar