Kylling i fad

Du skal bruge:
1 kg Kartofler
2 store løg
2 fed hvidløg
1 rød peber frugt
1 dåse hakket tomater
1 dåse majs
1/4 l fløde
2 tsk Røget Paprika
Friskkværnet sort Kampot peber
Salt
1 bdt frisk basilikum
4 kyllingoverlår eller 8 underlår

Tænd ovnen på 200 grader.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
Læg dem i bunden af et ildfast fad.
Pil og hak løgene og fordel dem oven på kartoflerne.
Pil og hak hvidløgene og drys dem oven på løgene.
Skær peberfrugten i mund rette stykker og læg oven på hvidløgene.
Drys majsene ovenpå.

I en skål bland fløden med de hakkede tomater og fordel dette oven på grøntsags blandingen

Kryd med røget paprika, salt og friskkværnet Kampot peber.
Drys med frisk hakket basilikum

Læg kyllingestykkerne med skindsiden ned og bag i ovnen ved 200 grader i 30 min.

Vend kyllingen og steg videre i yderlige 35-40 minutter.

Server med grøn salat og godt flutes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar