Du skal bruge:
400 gram rabarber
100 gram sukker
1 spsk. kanel
Skyl rabarberne godt og snit dem i 1-2 cm store stykker. Bland dem med sukker og kanel og læg dem i et ovnfast fad.
75 gram Cashew nødder
75 gram sukker
75 gram smør
100 gram mel
Friskkværnet Røde Kampot peber
Cashew nødderne blendes.
Smør og sukker blandes godt sammen. Tilsæt forsigtig melet og halvdelen af de kværnede Cashew nøddder.
Fordel blandingen over rabarberne.
Resten af Cashew nødderne drysses ovenpå.
Ovnen tændes på 210 grader.
Ligefør det sættes i ovnen kværnes der rød Kampot peber oven på det hele.
Bages i ovnen ved 210 grader i ca 30 minutter.
Serveres lun, enten med flødeskum, cremefraiche eller vanilje is.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar