Tortilla Española13


Du skal bruge:
1 løg
4 kartofler
3 æg
1/2 squash
salt
friskkværnet Kampot peber
god oliven olie

Rens kartoflerne og skær dem i små stykker. Skær ligeledes løget i mindre mundrettet stykker.
Varm oliven olie godt op på en pande og når det er rigtig godt varm, da tilsættes kartofler og løg. Steg disse i 5-10 minutter til de begynder at være sprøde og stegte, dog ikke brændte.
Tilsæt de rengjorte squash, der er skåret i mindre stykker, og rør det hele godt rund i panden. Smag til med friskkværnet sort Kampot peber.


Slå æggene ud i en skål, tilsæt salt og pisk rigtig godt.
Hæld den varme grøntsags masse ned til æggende og rør godt rundt. 
Varm lidt olie på panden og tilsæt da hele ægge og grøntsags massen. 
Steg i nogle minutter ved middel varme, indtil du kan fornemme at bunden er ved at være stegt. 

Vend omeletten enten med et grydelåg eller med en tallerken og steg den videre i 5-7 minutter på den anden side. 

Nu er den klar.
Skær et passende stykke og server den med godt rugbrød.
Det der for mig er prikken over ægget når det kommer til en god omelet, er lige at tilsætte lidt stærkt chili sauce inden servering. Mums! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar