Parmesangratinerede asparges med rød Kampot peber13

Så er det endelig blevet asparges sæson igen, og jeg kan slet ikke få nok af denne skønne grøntsag.
Til denne ret skal du bruge:
250 gram grønne asparges
40 gram parmesanost
saften af 1/2 lime
lidt oliven olie
salt
Friskkværnet rød Kampot peber.

Vask asparges og fjern den hårde ende. Dette gøres nemt ved at tage fat i den tykke ende med en hånd, omkring midten med den anden, og så forsigtigt bøje til den knækker.
Damp dem i 2 minutter i let saltet kogende vand, hæld vandet fra, og fordel de grønne asparges i et ildfast fad. Dryp med oliven olie,lime, salt og friskkværnet rød Kampot peber, inden du tilsidst fordeler den  friskrevet parmesan ost ovenpå.
Gratiner dem i ovnen i 7-10 minutter ved 200 grader. Server som tilbehør.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar