Langtidsbagte cherrytomater13


Du skal bruge:
300 gram cherry tomater,
2 spiseskeer agave sirup
2 spiseskeer hvidløgs olie
2 spiseskeer hvidvin eddike
friskkværnet sort Kampot peber
ramsløgsalt (http://klidmoster.blogspot.com/2011/04/ramslgssalt.html , nem at lave, og det smager fantastisk)

Halver tomaterne og læg dem på bagepapir i et ildfast fad. 
Fordel agavesirup, hvidløgs olie, hvidvins eddike friskkværnet sort Kampot peber og ramsløg salt oven på. 
Bag dem ved 150 grader i ca. 2 1/2 timer. Det er lidt forskelligt fra ovn til ovn hvor længe de skal have.
Spis dem som de er, opbevar dem i et syltetøjs glas fyldt med lidt god olie i køleskabet i op til 2 uger, eller frys dem ned til en kold vinterdag hvor du længes efter sol og sommer.

Smager himmelsk i salater, som tilbehør til tapas eller som snack.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar