Lady og Vagabonden får hjælp af Urtekram :)13

En gammeldags klassiker der her får et nyt økologisk liv med Urtekrams pastasauce.


Til kødbollerne skal du bruge:
1 1/2 finthakket rød løg
2 fed hvidløg hakket fint
1 bnt persille, hakket fint
2 spiseskeer raps
salt
friskkværnet sort Kampot peber
Steg rødløg og hvidløg i lidt olie på en varm pande indtil de er blevet klare. Lad det afkøle. 
Bland oksefars med løg, hakket persille, raps, salt og friskkværnet sort Kampot peber. 

Varm en pande godt op og tilsæt lidt rapsolie. Når begge er godt varme, tilsæt da små kødboller der er formet med en teske. lad dem stege et par minutter inden du vender dem og steger videre et par minutter.


Mens kødbollerne steger på panden, varmer du vand i en elkedel som derefter hældes i en gryde og du har nu kogende vand klar til pastaen.
kog pasta som anvist på pakken.
og nu til Urtekram.
Urtekram laver en helt fantastisk tomatsauce med basilikum, og til kødbollerne er den, hmn, MUMS! Når kødbollerne er færdige, tilføjer du Urtekram tomatsauce og spæder og med 1/2 glas vand. 

Kog det igennem, server det med pasta og parmesan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar