Rødbeder bagt med gedeost og rød Kampot peber13

Du skal bruge:
6-8 mellemstore rødbeder
180 gram gedeost
Friskkværnet rød Kampot peber
Olivenolie

Kog rødbederne i en gryde med rigeligt vand i ca. 30 minutter, indtil de føles møre. Afkøl dem lidt, og pil skrællen af. Skær dem i tynde skiver.
Skær gedeosten i mindre stykker. Først i skiver og derefter deles skiverne i 4.
Fordel et lag rødbede skiver i et ildfast fad, efterfulgt af gedeost, og friskkværnet rød Kampot peber. Gentag denne proces til der ikke er flere rødbeder, slut med gedeost og rød Kampot peber. Fordel god oliven olien ovenpå, og bag i ovnen ved 220 grader i 15 minutter.

Serveres som en super lækker forret med lidt grønt salat og brød eller som tilbehør.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar