Du skal bruge:
250 gram kyllinge bryst skåret i tynde strimler
2 fed hvidløg, hakket fint
4-5 cm ingefær, revet eller hakket fint
3-4 små røde chillier, hakket meget fint.
1 spsk fiskesauce
1 spsk olie
1/2 spsk fiskesauce
200 gram kinesiske nudler, kogt efter anvisning på pakken (ofte 3-4 min i kogende vand og derefter skyllet hurtigt i koldt vand)
2 røde peberfrugter, skåret i strimler
3 gullerødder, skåret i tynde strimler
1 rødløg, skåret i halv, og derefter i strimler
50 gram ærter.
Bland halvdelen af det hakket hvidløg, ingefær og chili sammen med 1 spsk soyasauce, 1/2spsk fiskesauce og 1 spsk solsikke eller rapsolie, bland kyllingestrimlerne heri og still det tilside.
kog nudlerne.
Tænd wokken og vent til det er rygende varmt. Steg kyllingestykkerne i et par minutter, vend hele tiden. Put kyllingen i en skål ved siden af.
Tilsæt 1 spsk olie, og derefter gullerod og løgstrimler. Steg et par minutter. Tilsæt peberfrugt og ærter og steg videre i ca 4 minutter.Put kyllingen tilbage, tilsæt resten af hvidløgene og ingefæren, samt 1 spsk soyasauce, 1/2 spsk
fiskesauce og rør godt rundt.
tilsæt de kogte noodler.
Bland resten af chillien men lidt soyasauce i en lille skål.
server med spisepinde:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar